Skruefundamenter vs. jordskruer

Skruefundamentet har vundet indpas i byggebranchen i det meste af Europa og Nordamerika. Allerede i 2013 vandt KRINNERs CE-mærkede skruefundamenter NOVA Awards, der fandt sted i Tuscon, Arizona. Begrundelsen var, at KRINNERs skruefundamenter øger kvaliteten, effektiviteten og samtidig reducerer omkostningerne ved fundamentering af lettere byggerier.

Renewable Foundations tilbyder KRINNERs prisbevidste og professionelle løsninger til dit fundament i Danmark, og vi er klar til at rådgive dig til den optimale løsning.
Vi er i stand til at udføre de geostatiske beregninger og er behjælpelige med at for-dimensionere produkterne i danske jordbundsforhold. Vi kan også udføre de nødvendige tests, hvis det ønskes.

Renewable Foundations ønsker at arbejde professionelt med skruefundamenter. Derfor har vi et kvalitetsprodukt, som er ensartet og pålideligt fra stålkvalitet og svejsninger til galvanisering, tegninger, testresultater, kvalitetskontrol og maskineri med måleinstrumenter. Dette leveres og udvikles løbende af den anerkendte tyske producent, KRINNER.

Det globale marked er begyndt at byde på alternativer til KRINNERs skruefundamenter. Desværre ses det alt for ofte, at produkterne er behæftet med produktionsfejl og store mangler i kvaliteten. Mange af de såkaldte jordskruer produceres i Kina, hvor fabrikkerne ifølge en stor hollandsk undersøgelse har en noget lemfældig omgang med svejsning, galvanisering og stålproduktion i det hele taget.

Renewable Foundations og KRINNER kvalitetsudvikler konstant på vores unikke produkter og løsninger. Med tanke på fundamentets altafgørende betydning for godt byggeri, accepterer vi ikke risikobetonet håndværk. Derfor er vi meget opmærksomme på disse kopivarer og ønsker at tydeliggøre forskellen på produkterne og de medfølgende services. Det har stor betydning for teknikkens mulighed for at vinde større indpas på markederne til gavn for vores kunder og miljøet. Vi er i gang med en langsigtet satsning.

Stærke skruefundamenter

KRINNERs skruefundamenter er let genkendelige, fordi de er svejst til ét færdigt fundament. Det består ikke af ekstra beslag eller lignende, da små løsdele kan løsne sig og få negativ indvirkning på skruefundamentets funktionalitet. Alle svejsninger er efterset og sikret. Det jævne zinklag sikrer, at skruen er beskyttet optimalt og kan tåle de belastninger, som byggeriet har behov for.

De kinesiske kopiskruer er langt fra lige så præcise og enkle i konstruktionen. De kan bestå af flere dele, og jordskruernes stållegering kan ikke bestemmes som i den tyske KRINNER-skrue. I nogle tilfælde bliver der konstateret begyndende rust på jordskruens inderside ved levering. Det siger næsten sig selv, at rust er altødelæggende for skruens holdbarhed og bæreevne. Desuden har de kinesiske jordskruer ofte påførte beslag og andre smådele, der tilsyneladende skal lette arbejdet med at få jordskruen i jorden på det rigtige sted.

Hos Renewable Foundations er vi modstandere af denne fremgangsmåde. Det er langt bedre at arbejde præcist med sin funderingsteknik og ende ud med et stærkt og holdbart fundament, der leveres i et certificeret og kontrolleret stykke europæisk stål.

Godkendt og testet skruefundament

Det uafhængige hollandske laboratorie, Element Materials Technology Amsterdam B.V. Laboratorium, har foretaget en udførlig test, der sammenligner KRINNERs skruefundamenter og de kinesiske jordskruer. Konklusionen er entydig.

De kinesiske jordskruer har en lav pris, men kvaliteten og dermed anvendeligheden er reelt ikkeeksisterende. KRINNERs skruefundamenter er en anelse dyrere, men scorer til gengæld højt på samtlige kvalitetstest i den hollandske undersøgelse.

Alle skruefundamenter, som Renewable Foundations forhandler, er CE 1090-2-mærket. Det betyder, at vores skruefundamenter lever op til EU’s næsthøjeste krav til stålprodukter. Kravene i lovgivningen tager udgangspunkt i miljøhensyn og forbrugernes sikkerhed og sundhed. KRINNERs skruefundamenter lever alle op til CE-mærkningens krav, og de er dermed også godkendt til stålbyggeri, hvor CE-mærket er et ufravigeligt krav. Alle skruefundamenter er mærket med et serienummer således, at alle led i produktionen kan spores i tilfælde af fejl, så en kvalitetsforbedringsindsats kan blive iværksat.

Jordskruer er ikke CE-mærket, og de er ikke godkendt til stålbyggeri.

Skruefundamentet er det sikre valg

CE-mærkningen er din garanti for, at Renewable Foundations overholder gældende lovgivning.

KRINNERs skruefundamenter har en høj stålkvalitet, der sikrer, at zinken hæfter sig korrekt på stålet. Zinklaget er med til at beskytte stålet, og det er derfor yderst kritisk, at de kinesiske jordskruer ifølge den hollandske undersøgelse har voldsomme uregelmæssigheder i zinklaget. I flere tilfælde konstateres det faktisk, at zinklaget slet ikke er til stede.

Stålproduktion er en videnskab. Det stål, som KRINNER anvender i sine skruefundamenter, har en kemisk sammensætning, der nemt kunne fastslås af det hollandske laboratorie. Det kinesiske stål er derimod umuligt at identificere. Det er desværre velkendt, at kinesisk stål har et blakket ry. Det er ofte produceret af de legeringsgrundstoffer, som producenten nu har til rådighed på det givne tidspunkt. Legeringen kan dermed ikke altid kategoriseres som stål, og undersøgelsen vurderer den kinesiske kopi-skrue som uacceptabel til byggeri.

De kinesiske jordskruer bliver blandt andet importeret i Sverige, hvor de forhandles uden videre forklaring ud over, at man slipper for at grave. Dette er ikke betryggende, da brugeren skal kende en del til jorden og sine fundamenter for at vide, hvad han reelt kan bruge sine jordskruer til.

Renewable Foundations har et landsdækkende netværk af uddannede og certificerede forhandlere og installatører. Vi sikrer dig et godt resultat med skruefundamenter hver gang.

Miljømæssigt er der også en meget stor forskel på produkterne. KRINNERs fabrik, der ligger i Strasskirchen i Bayern i Tyskland, har egne solcelleparker, som leverer el og varme til fabrikken. Stålet består af minimum 75 procent genanvendt europæisk stål. Den korte transportvej gør desuden KRINNERs skruefundamenter langt mere klimavenlige i modsætning til de kinesiske jordskruer, der skal sejles rundt om jorden først.

Vores skruefundamenter er producerede på fabrikken i Tyskland. Vi har derfor kun to dages leveringstid på varer, vi ikke selv er lagerførende med i Danmark. Det giver også en sikkerhed, at KRINNERs sortiment er meget stort og varieret og dermed kan løse alle de byggeopgaver, man kan møde.

Renewable Foundations kan kendes på ubetinget kvalitet – og hurtig, fleksibel service.

Kontakt Renewable Foundations

Vi er specialister i fundering med skruefundamenter.

Fordele ved skruefundament

Stærkt som beton
Stærkt som beton
Lang holdbarhed
Lang holdbarhed
Forsikringsgodkendt
Forsikringsgodkendt
Kan genbruges
Kan genbruges
Nem installation
Nem installation
Vejruafhængigt
Vejruafhængigt

Adresse

Renewable Fundations ApS

Risevej 21
9640 Farsø

Kontakt os

Telefon: 61 67 85 26
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Facebook