Samarbejd med os

Lad din bygge- eller håndværksvirksomhed samarbejde med Renewable Foundations.

Renewable Foundations er et forsikringsgodkendt fundament, som nemt og billigt kan installeres på langt de fleste former for byggeri. Vi har allerede samarbejdsaftaler med mange bygge- og håndværksvirksomheder, og vi vil gerne have flere. Der er flere forskellige former for samarbejde, som du kan læse om nedenfor.

Renewable Foundationss skruefundamenter er lige så stærke og sikre som et betonfundament. Vores produkter er CE-godkendte og dermed også godkendt til stålbyggeri.

Et skruefundament er nemt og hurtigt at installere, og du og dine svende sparer mange timer. I undgår det tidskrævende arbejde med bl.a. at grave, blande beton, fiksere pæle og køre overskydende jord væk. I sparer også den lange ventetid, hvor betonen hærder og kørslen frem og tilbage mens det pågår.

Du er altid velkommen til at kontakte Renewable Foundations, hvis du skulle have spørgsmål eller kommentarer.

Samarbejd med Renewable Foundations

Bliv skruefundamentmontør

Køb af skruefundamenter og tilbehør samt leje af værktøj sørger du for, og du er ansvarlig for alle dele af skruefunderingsarbejdet. Vi leverer alle produkterne til dine byggepladser i henhold til Produktansvarsloven. Renewable Foundations tilbyder et kursus i korrekt installation, men har dog intet ansvar for fx bæreevner, holdbarheder, tidsplaner, din egen sikkerhed m.m.

Lad os installere fundamentet

Renewable Foundations udfører fundamentet og er ansvarlig for installationen under Produktansvarsloven. Du er ansvarlig for beregninger på bæreevner, holdbarheder osv. Renewable Foundationss certificerede installatører er ansvarlige for at udføre den aftalte opgave korrekt inden for aftalt tid.

Lad os varetage projektet

Renewable Foundations indgår i projektet med ingeniører og geoteknikere og opfører byggerier, der lever op til kravene indenfor dansk byggeri og under Bygningsreglementet.

Priser

For bygninger i kategorien ’småhuse’ i træ, f.eks. sommerhuse, kolonihaver og legehuse gælder det typisk, at skruefundamentløsningen koster det halve af, hvad et fundament i beton ville koste.
Desuden skal du beregne meget kort tid til etablering af skruefundamentet. Hvert skruefundament kan etableres på under 3 minutter.

Renewable Foundations sælger også tilpasset værktøj og materialer til skruefundamenter.

Kontakt Renewable Foundations

Vi er specialister i fundering med skruefundamenter.

Fordele ved skruefundament

Stærkt som beton
Stærkt som beton
Lang holdbarhed
Lang holdbarhed
Forsikringsgodkendt
Forsikringsgodkendt
Kan genbruges
Kan genbruges
Nem installation
Nem installation
Vejruafhængigt
Vejruafhængigt

Adresse

Renewable Fundations ApS

Risevej 21
9640 Farsø

Kontakt os

Telefon: 61 67 85 26
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Facebook