Kolonihave fundament

Kolonihavehus Dragør 2

Skruefundamentet har for alvor vundet indpas i de danske kolonihaver. Det skyldes bl.a., at det med skruefundamentet er muligt at undgå gravearbejde, og at det maksimalt tager en enkelt dag at lave et fundament til en kolonihave.

Renewable Foundations tilbyder den hurtigste, sikreste og nemmeste start på dit kolonihavebyggeri. Vi har stor erfaring med fundering af kolonihavehuse. I vores faste samarbejdspartner, KB Fritidshuse, har vi en stærk relation, der sikrer, at vi altid kan levere høj kvalitet i vores fundamenter til kolonihaver.

KB Fritidshuse har i mere end 25 år leveret og fremstillet kolonihaver og fritidshuse til danskerne. Husene er af højeste standard og står ikke tilbage for et helårshus, når det kommer til kvalitet eller byggematerialer. I KB Fritidshuse har Renewable Foundations en stærk samarbejdspartner, der er en stor ressource i vores arbejde med konstant at forbedre og videreudvikle gode løsninger til kundens kolonihave-fundament.

10-Sommerhuse-lette-trhuse-Nemt-Fundament-KRINNER
20150831 155259
7-Hytter-og-kolonihaver-Nemt-Fundament-KRINNER
Horsens-frste-forsg-med-KSF-NF-60x1200-til-anneks-3

Læs mere om vores faste samarbejdspartner.

En kolonihave er ofte placeret i dårlig jord. Det betyder dog ingenting, da skruefundamenterne (minimum 1,60 meter) til kolonihaver fra Renewable Foundations har helt særlige egenskaber og en utrolig bærevene.

Med et skruefundament sikrer du, at haven ikke bliver ødelagt af gravearbejde, og hvis kolonihaven en dag skal flyttes, er det nemt og hurtigt at skrue fundamentet op af jorden.

Renewable Foundations tilbyder at indhente alle nødvendige oplysninger, før vi installerer dit fundament. Du er naturligvis også velkommen til selv at afmærke funderingspunkterne, før vi kommer og skruer fundamentet i jorden.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Kontakt Renewable Foundations

Vi er specialister i fundering med skruefundamenter.

Fordele ved skruefundament

Stærkt som beton
Stærkt som beton
Lang holdbarhed
Lang holdbarhed
Forsikringsgodkendt
Forsikringsgodkendt
Kan genbruges
Kan genbruges
Nem installation
Nem installation
Vejruafhængigt
Vejruafhængigt

Adresse

Renewable Fundations ApS

Risevej 21
9640 Farsø

Kontakt os

Telefon: 61 67 85 26
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Facebook