Gør-det-selv fundament

Gør det selv skur pa Krinnerskruer fra Nemt Fundament 2

Med Renewable Foundationss skruefundamenter er det nemt og ligetil at lave dit eget fundament. Vi tilbyder billige og fleksible Gør-det-selv løsninger, så du hurtigt kan sætte et fundament til din nye carport, legehus, skur, terrasse eller lignende byggeri uden for Bygningsreglementet (BR). Vores skruefundamenter er CE- og forsikringsgodkendte, så du trygt kan benytte vores løsninger.

Det er besværligt og tidskrævende at støbe fundament til byggeri i mindre skala. Med et skruefundament fra Renewable Foundations undgår du både gravearbejde, betonstøbning og den lange ventetid. Et skruefundament kan skrues i jorden på en formiddag, og det brugervenlige produktdesign betyder, at alle kan være med.

Hos Renewable Foundations' kan du få professionel råd og vejledning til at vælge den rigtige løsning for dig. Alle vore forhandlere tilbyder udlejning og salg af udstyr og materialer, så du hurtigt og billigt kan få dit fundament i jorden.

Ved du, hvad du skal bygge, og hvad du skal bruge fra Renewable Foundations? Kontakt os i dag, så du kan komme i gang med dit Gør-det-selv byggeri. Du kan afhente fundamentet selv eller vælge at få det tilsendt.

Et Renewable Foundations Håndsæt indeholder jordspyd, håndskruetrækker/maskine, bit og trekantvaterpas.

Sættet koster 500 kr. ekskl. moms at leje for en weekend eller en arbejdsuge.

Det koster 2.990 kr. ekskl. moms at leje installationsmaskinen KR E 20 per dag. Med god planlægning er det med denne muligt at installere op til 100 mindre fundamenter på en dag.

Det er også muligt at købe startpakken med et komplet håndsæt.

Når du benytter Gør-det-selv løsningen, får du de bedste og sikreste skruefundamenter samt robust værktøj fra KRINNER, DUSS og Renewable Foundations. Du kan downloade installationsvejledninger på krinnerskruen.dk, og du får altid seriøs vejledning fra professionelle udøvere, når du kontakter os.

På denne YouTube-kanal kan du se videoer, der guider dig til en god oplevelse med Renewable Foundations Gør-det-selv. Vi har også lavet en mindre guide til fundering af legehuse. Det er nemt og enkelt og tager kun nogle få timer.

Guide til brug af skruefundamenter på legehuse.

Renewable Foundations fraskriver sig ethvert ansvar for eventuelle skader, der måtte opstå undervejs og som følge af andres fundamentinstallationer. Ønsker du, at Renewable Foundations skal tage det professionelle ansvar, skal du lade Renewable Foundations og vores rådgivere udføre alle opgaverne. Planlægger du at bygge huse på skruefundamenter eller andre bygninger omfattet af BR, anbefaler vi, at du kontakter en rådgiver eller benytter vores professionelle stab af arkitekter og ingeniører.

Kontakt Renewable Foundations

Vi er specialister i fundering med skruefundamenter.

Fordele ved skruefundament

Stærkt som beton
Stærkt som beton
Lang holdbarhed
Lang holdbarhed
Forsikringsgodkendt
Forsikringsgodkendt
Kan genbruges
Kan genbruges
Nem installation
Nem installation
Vejruafhængigt
Vejruafhængigt

Adresse

Renewable Fundations ApS

Risevej 21
9640 Farsø

Kontakt os

Telefon: 61 67 85 26
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Facebook